EETCAFé SPINOZA

EETCAFé SPINOZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Spinoza. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2022 om 20:56 De sticky kipsate, was niet sticky de kroepoek slof, even als de patat bij de burger. Het was beslist niet de kwaliteit die we verwacht hadden.
30 apr 2022 om 22:37 Prima eten en super vriendelijke bezorger!
22 apr 2022 om 22:07 Het viel tegen... leek eerder een goede ziekenhuismaaltijd dan iets van Spinoza. Jammer
1 apr 2022 om 20:05 Deze keer had ik de sticky saté en die viel erg tegen. Het vlees was goed, maar alles er omheen echt matig. De cassave ontbrak. Ik kreeg er salade en frites bij, dat stond er niet bij dus had ik extra besteld, dubbelop dus wat niet nodig was. Jammer!
25 mrt 2022 om 19:59 Als je niet van spareribs houdt, dan hou je er na deze bestelling zeker wel van! Heerlijk! Het vlees valt makkelijk van het bot. De sticky saté was ook heerlijk! Goed vlees. De rijst erbij was ook goed!
23 jan 2022 om 20:18 Perfect! Op tijd bezorgd, heerlijke spareribs en frietjes! Prima porties en alles was nog heerlijk warm!
22 jan 2022 om 23:30 Lekker en goed
10 jan 2022 om 1:20 Spareribs waren super lekker we hadden hot en sweet, heerlijk mals vielen van het bot af. Patat was helaas niet echt krokant maar toch lekker, Bezorgster was heel vriendelijk en netjes. Zeker een aanrader.
1 jan 2022 om 20:14 Spareribs waren geweldig!
6 dec 2021 om 7:57 Was weer uit de kunst! Kaasfondue, broodplankje, stoofpeersalade, kip saté en biefstuk, alles met lekkere knapperig verse groente en salade en frites, gefrituurde aardappel kroketjes. Iedereen heerlijk gegeten, compliment!
29 nov 2021 om 7:24 Voortreffelijk!
7 nov 2021 om 22:09 Ruim een half uur te laat zonder notificatie vind ik spijtig